έξωση-στα-κτελ-έκανε-ο-δήμο-παλλήνης-760173
ΔΗΜΟΙ | 23.09.2022 | 09:55

Έξωση στα ΚΤΕΛ έκανε ο Δήμο Παλλήνης

Έξωση στα οχήματα των ΚΤΕΛ που στάθμευαν σε χώρο της Ανθούσας, ο οποίος αποδείχτηκε ότι χρησιμοποιούνταν γι΄ αυτό το σκοπό χωρίς να είναι κατάλληλος ή να πληρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές, έκανε ο δήμος Παλλήνης. Σύμφωνα με το ethnos.gr, το τμήμα Κατασκευών της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης ύστερα από αυτοψία, σφράγισε πριν λίγες ημέρες το χώρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας, Γιώργου Μαρκουλή, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου εκδόθηκε από τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης οριστικό πρακτικό σφράγισης. Η μονάδα στάθμευσης μεγάλων λεωφορείων είχε εγκατασταθεί στην περιοχή κατά τη διάρκεια της πανδημίας: «Η ρύπανση ήταν εμφανής καθώς και η όχληση πέρα από την αισθητική υποβάθμιση» αναφέρει.

Tο θέμα είχε συζητηθεί αρκετές φορές σε συνεδριάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου και ως αποτέλεσμα είχε την αποστολή αιτημάτων προς τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης από τις 30/11/2021 και εν συνεχεία στις 22/12/2021. Ακολούθησαν και αιτήσεις κατοίκων. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αυτοψίες και παρά την ένσταση που υποβλήθηκε ως αποτέλεσμα σφραγίστηκε ο χώρος.