Εξώδικο εκφοβισμού στον δήμαρχο Σαρωνικού από τον καταπατητή της παραλίας Πεύκο

Εξώδικο εκφοβισμού στο δήμαρχο Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου, απηύθυνε ο ιδιώτης καταπατητής δημόσιου χώρου στην παραλία Πεύκο (Κιτέζα), με το οποίο τον εγκαλεί για την απόφασή του να διεκδικήσει για λογαριασμό των πολιτών τη χρήση της παραλίας!

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου: «Υπογραμμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε, στις 5 Απριλίου 2021, να ζητήσει από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών (Κτηματική Υπηρεσία), τη χρήση και τη διαχείριση του τμήματος του αιγιαλού που έχει περιέλθει στην Κτηματική Υπηρεσία, σε συνέχεια της ιστορικής απόφασης του ΣτΕ (2298/2020).

Ο Δήμος Σαρωνικού ως θεματοφύλακας της νομιμότητας και του δημόσιου συμφέροντος θα προβεί σε ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου η παραλία να αποδοθεί στους πολίτες. Και κανείς δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σ’ αυτό.

Θεωρούμε απαράδεκτο το εξώδικο με το οποίο ο καταπατητής απαιτεί από τον Δήμο να μην προβεί στις δέουσες ενέργειες, όπως αυτές απορρέουν από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  και απειλεί να στραφεί εναντίον μας.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους κατοίκους να είμαστε όλοι έτοιμοι, προκειμένου να υπερασπιστούμε το δημόσιο αγαθό της παραλίας. «

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΞΩΔΙΚΟ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΥΚΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!