Έξαλλος δήμαρχος -Έβαψαν τρεις φορές το δρόμο και δείτε αποτέλεσμα (φωτο)

Κάτι πήγε πολύ στραβά με το βάψιμο αυτού του δρόμου στα Χανιά, καθώς χρειάστηκε να περαστούν «τρία χέρια» για να βγει αυτό το… αστείο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο δήμος Πλατανιά ζήτησε από την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο να του αποσταλεί ειδικό συνεργείο για τη διαγράμμιση των διαβάσεων.

Έτσι το συνεργείο ήρθε από το Ηράκλειο και περίπου πριν από μια εβδομάδα χρωμάτισαν και έβαψαν τη διάβαση.

Επειδή όμως πιθανώς είχαν αστοχίες, μετά από λίγες ημέρες το συνεργείο ξαναέβαψε το δρόμο με μαύρο χρώμα, ώστε μετά το να το ξαναβάψει για τρίτη φορά.

Ωστόσο παρά τις τρεις προσπάθειες, ο δρόμος όχι μόνο δεν ήταν σωστά βαμμένος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον αστείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το flashnews.gr, ο δήμαρχος Πλατανιά δηλώνει εκνευρισμένος για το συγκεκριμένο θέμα καθώς όπως είπε «δεν γίνεται να ζητάς εξειδικευμένο συνεργείο από την Περιφέρεια για να κάνεις όπως πρέπει τις διαγραμμίσεις στον δήμο σου, να πληρώνεις μάλιστα ένα μεγάλο ποσό της τάξεως των 7.000 ευρώ στις μπογιές και το αποτέλεσμα να είναι αυτό».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΡΟΜΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΒΑΨΙΜΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!