Εβδομάδα εξέτασης για τον ιό HIV σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Εβδομάδα εξέτασης για τον ιό HIV συνδιοργανώνουν οι ΜΚΟ «PRAKSIS», «Checkpoint» και «Κέντρο Ζωής» από 21 έως 28 Νοεμβρίου σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υλοποίησης του προγράμματος, που έχει ως στόχους να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ομάδες υψηλού ρίσκου να εξεταστούν, να κινητοποιήσει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να προσφέρουν τη συγκεκριμένη εξέταση ως μέρος εξετάσεων ρουτίνας σε συγκεκριμένεες εγκαταστάσεις και να ενημερώσει περισσότερους ανθώπους που διαμορφώνουν πολιτική για τα κοινωνικοοικονομικά οφέλη της αύξησης των εξετάσεων για HIV.
Το σύνθημα της διοργάνωσης είναι «Μίλα για τον HIV. Κάνε το τεστ». Οι εξετάσεις θα γίνονται σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://www.hivtestingweek.info/

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΞΕΤΑΣΗ HIV, MKO PRAKSIS


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!