Έτοιμη η Παιδική Χαρά που έφτιαξε ο Δ. Αθηναίων για τα παιδιά στο Μάτι

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγική πυρκαγιά στο Μάτι. Ο δήμος Αθηναίων, όπως δεκάδες οργανισμοί, φορείς και οργανώσεις, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους δοκιμαζόμενους πολίτες.

Την ερχόμενη Παρασκευή 12 Ιουλίου, μία δέσμευση του δήμου Αθηναίων, αφιερωμένη στα παιδιά στο Μάτι, γίνεται πραγματικότητα. Μια Παιδική Χαρά, στην περιοχή «Πευκώνας» (είσοδος από οδό Ντάλιας)χώρος που είχε  καταστραφεί από τη φωτιά, επιστρέφει ολοκαίνουρια και σύγχρονη, έτοιμη να γεμίσει και πάλι γέλια και χαρούμενες παιδικές φωνές.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας και ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, παρουσιάζουν, στις 12 το μεσημέρι, τις δράσεις στήριξης του δήμου Αθηναίων στην πληγείσα περιοχή, μέσα από τις δωρεές δύο γειτονικών πρωτευουσών, των Τιράνων και των Σκοπίων, που έδειξαν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους.

Το έργο υλοποιήθηκε μέσω του Athens Partnership.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΜΑΤΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!