Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Γαλατσίου

Εθελοντική Αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 στο ισόγειο του δημαρχείου, στην αίθουσα Θάνος Κωτσόπουλος από τις 10:00-14:30μ.μ, διοργανώνουν η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου και το Σωματείο Εργαζομένων, σε συνεργασία με το Ν.Γ. Νοσοκομείο «Λαϊκό».

Υπενθυμίζεται ότι:

Κάθε υγιής άνθρωπος από 18 έως 62 ετών μπορεί να δίνει αίμα 3- 4 φορές  τον χρόνο. Η αιμοληψία είναι τελείως ακίνδυνη και διαρκεί 10 λεπτά.

Αίμα δεν μπορούν να δώσουν όσοι πάσχουν από διάφορα νοσήματα ή παθολογικές καταστάσεις, όπως AIDS, Ηπατίτιδα Β και C, Ελονοσία, Καρδιακές Παθήσεις, Διαβήτη, Υπέρταση, Νεφροπάθεια ή Αναιμία.

Πριν την αιμοληψία, ο αιμοδότης καλό θα ήταν να είναι ξεκούραστος και να έχει γευματίσει ελαφρά. Μετά την αιμοληψία θα πρέπει να πιεί πολλά υγρά, όχι όμως αλκοόλ, να μην καπνίσει και να μην οδηγήσει για περίπου μία ώρα.

Να σημειωθεί ότι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του Δήμου Γαλατσίου στηρίζεται στην εθελοντική αιμοδοσία, πράξη υψίστης κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Πληροφορίες στα τηλ. 2102222583, 2102143376

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!