Έστειλαν το μήνυμα τους οι γυμνοί ποδηλάτες

Για έκτη συνεχή χρονιά, διοργανώθηκε χθες η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη δημιουργία δικτύων ασφαλών ποδηλατοδρόμων, σε όλη την πόλη, αλλά και την απόδοση των πρώην στρατοπέδων στους πολίτες, ως ελεύθεροι χώροι πρασίνου.

Στα μηνύματα των ποδηλατών περιλαμβάνεται και η στήριξη των γονιών, για το φυσικό τοκετό, ενώ δήλωναν αλληλέγγυοι με όσους διαμαρτύρονται ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, βάφοντας χαρακτηριστικά, κάποιοι από αυτούς, με χρυσό χρώμα τα κορμιά τους.

Αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά, σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας. Το σώμα μας είναι ό, τι πιο φυσικό έχουμε και είναι σίγουρα πιο όμορφο από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων μας. Στην σημερινή κοινωνία της κλειδαρότρυπας το γυμνό σώμα είναι προϊόν εκμετάλλευσης μιας ολόκληρης βιομηχανίας. Απελευθερώστε το!” προέτρεπαν όσους τους παρακολουθούσαν, από τα πεζοδρόμια, να διασχίζουν κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!