Εργαζόμενοι ΕΔΣΝΑ: «Τραγική φιγούρα» ο Μπαλασόπουλος. Να παραιτηθεί!

Σε προσωπική κόντρα μεταξύ του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου και του Σωματείου Εργαζομένων ΕΔΣΝΑ εξελίσσεται το ζήτημα των επίορκων υπαλλήλων στο Σύνδεσμο, και αφορμή τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά του προέδρου του ΕΔΣΝΑ Γιάννη Σγουρού πως καλύπτει υπαλλήλους του και δεν ξεκαθαρίζει υποθέσεις από «ανώνυμες καταγγελίες περί εμπλοκής ενός υπαλλήλου του ΕΔΣΝΑ σε “κύκλωμα εκβιαστών” και του άλλου για “παράνομο πλουτισμό”».

Ζητώντας από τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ να παραιτηθεί, αφού δεν έχει προσφέρει ουσιαστικά τίποτε στον αγώνα των δημοτικών υπαλλήλων ενάντια στη «λαίλαπα» του μνημονίου, το Σωματείο εργαζομένων ΕΔΣΝΑ είναι δηκτικό σε σχετική του ανακοίνωση: κάνει λόγο για «παρεούλα της ΠΟΕ-ΟΤΑ που κοπτόμενη δήθεν για τη διαφάνεια, κοινοποιεί ανώνυμες και κουκουλοφόρικες καταγγελίες εναντίον εργαζομένων αποκλειστικά και μόνο του ΕΔΣΝΑ».

«Κυνηγοί κεφαλών – επίορκων ο Μπαλασόπουλος και η παρέα του»

Χαρακτηρίζει, δε, ως «εν Ελλάδι γνήσιους εκφραστές» της τρόικας που ψάχνει να βρει επίορκους για να τους διώξει από το ελληνικό δημόσιο «τον Πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ και την παρέα του που έχουν πάρει εργολαβικά και παραμάσχαλα την εκστρατεία “καθαρισμού” του ΕΔΣΝΑ από τους “επίορκους” υπαλλήλους ως άλλοι κυνηγοί κεφαλών».

«Προϊόν νοθείας του Συνεδρίου ο Μπαλασόπουλος»

Η συνέχεια της ανακοίνωσης του Σωματείου Εργαζομένων ΕΣΔΝΑ ακόμα πιο επιθετική με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του Θ. Μπαλασόπουλου. «Να μιλά περί δικαίου αίσθημα ο Μπαλασόπουλος, που ο ίδιος είναι προϊόν νοθείας των τελευταίων εκλογών της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μάλλον ξεπερνά τα όρια της ανοχής», σημειώνεται και προστίθεται: «Δυστυχώς για τους εργαζόμενους – Μπαλασόπουλε – οδηγείς με μαθηματική ακρίβεια την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στη καταστροφή, που έχει ξεκινήσει από το τελευταίο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όπου επικράτησε η μισαλλοδοξία και η νοθεία, προϊόν της οποίας είσαι!! Ως προϊόν νοθείας λοιπόν προσπαθείς να λύσεις τα υπαρξιακά σου!»

Καταγγελία για κατάχρηση των χρημάτων του ταμείου της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Το Σωματείου Εργαζομένων ΕΣΔΝΑ καλεί (σ.σ.: προκαλεί είναι το ρήμα που χρησιμοποιεί στην ανακοίνωση) τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μιας και «συχνά πυκνά ως τραγική φιγούρα συνδικαλιστή αναφέρεσαι στη διαφάνεια» να:

– Δώσει «τώρα στη δημοσιότητα όλα τα έσοδα και τα έξοδα του Ταμείου της Ομοσπονδίας αναλυτικά, αποδείξεις, που αφορούν στη διαχείριση των συνδρομών της τελευταίας πενταετίας, προκειμένου οι εργαζόμενοι να ξέρουν με ακρίβεια τι γίνονται οι συνδρομές τους».

– Ξεχωρίσει από την «παρέα» του το «μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και καταχραστή των συνδρομών του ταμείου του Σωματείου μας. Άφησε τις ανώνυμες καταγγελίες και κατάγγειλε .. ΧΘΕΣ .. αυτόν που γνωρίζεις και έχεις δίπλα σου».

«Προσπαθείς να λύσεις τα υπαρξιακά σου προβλήματα»

«Βάλεις εναντίον συναδέλφων που δεν γίνονται πιόνια σου, άδικος κόπος όμως και αυτό θα το καταλάβεις πολύ σύντομα, με την απάντηση πού θα πάρεις από όλους τους εργαζόμενους στον ΕΔΣΝΑ. Προσπαθείς να λύσεις τα υπαρξιακά σου προβλήματα με ανακοινώσεις και καταγραφή των κινητοποιήσεων που έχεις κάνει. Για την ουσία όμως μούγκα! Τι κέρδισαν …. Μπαλασόπουλε οι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Ως τίποτα λοιπόν, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ΕΔΣΝΑ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΣΔΝΑ

 

Διαβάστε επίσης:
ΕΔΣΝΑ: Για δωροδοκία, παράβαση καθήκοντος και εκβίαση οι δύο υπάλληλοι
Συνελήφθησαν για χρηματισμό δύο υπάλληλοι του ΕΔΣΝΑ

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Επικοινωνιακά τα παιχνίδια» Σγουρού με τους επίορκους
Σγουρός: Τώρα θυμήθηκε τους επίορκους η ΠΟΕ-ΟΤΑ;
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταγγέλλει προσπάθεια συγκάλυψης επίορκων στον ΕΔΣΝΑ

3ετής φυλάκιση σε μέλος της ΠΑΣΚΕ για νοθεία στο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ
ΠΑΜΕ-ΟΤΑ: «Τώρα γνήσιο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ»
ΠΑΜΕ-ΟΤΑ: Όργιο νοθείας στο 41ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Συνέδριο ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κάτω η ΠΑΣΚΕ, πάνω η ΑΣΚ, οριστικά εκτός η ΔΑΣ
Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: «Πραξικόπημα» από ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ και ΔΑΚΕ-ΟΤΑ
Διπλός «αποκεφαλισμός»

ΑΣΚ-ΟΤΑ: Η «λάσπη» της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ δε θα βρει στόχο

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΝΟΘΕΙΑ, ΕΔΣΝΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΔΣΝΑ


Αφήστε μια απάντηση