Εργατική Αντεπίθεση: Ζητά συνάντηση με Μπακογιάννη για απολυμένους 3Κ-Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για την εφαρμογή της απόφασης του Πρωτοδικείου για του 43 απολυμένους συμβασιούχους που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, πραγματοποίησε η Εργατική Αντεπίθεση. Παράλληλα εκπρόσωποι της Συνδικαλιστικής Οργάνωσης συναντήθηκαν με τον τομεάρχη Δημόσιας Διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολυεπίπεδη συνδικαλιστική παρέμβαση της Εργατικής Αντεπίθεσης με στόχο την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων η οποία διατάσσει την άμεση επιστροφή στην εργασία των 43 αγωνιστών συναδέλφων.

~Συνάντηση με τον τομεάρχη Δημόσιας Διοίκησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Σπιρτζη (πρώην Υπουργό ) με στόχο την άμεση εφαρμογή της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τους 43 αγωνιστές απολυμένους συναδέλφους.

~Καταθέσαμε επίσημο αίτημα για άμεση συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ.Μπακογιαννη για να επιβεβαιώσουμε εάν όντως ισχύουν όσα δήλωσε,πρόσφατα, στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ότι στηρίζει τους εργαζόμενους.

~Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Αθηναίων,τις οποίες καλούμε να σταθούν στο πλευρό μας για την δικαίωση του τίμιου αγώνα μας και την επιστροφή στην εργασία μας.

~Τέλος πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Εργατικής Αντεπίθεσης το οποίο αποφάσισε ομόφωνα ότι συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ερχόμενης Τρίτης 18/2/, που εχουν κηρύξει φορείς και συνδικάτα, προσθέτοντας ως πολιτικό αίτημα την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τους 43 και ταυτόχρονα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας (Αθηνάς) στις 09.30 πμ. αξιώνοντας συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων για να καθαρίσει το τοπίο.

Καμία αναμονή!!!

Λύση τώρα!!!

Θα πολεμήσουμε για το ψωμί μας!!!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, 3Κ/2018, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!