Εργατική Αντεπίθεση: Κάλεσμα για μετατροπή συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
24
Νοέμβριος
Back

Εργατική Αντεπίθεση: Κάλεσμα για μετατροπή συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου

Κάλεσμα προς τους Συμβασιούχους του Δήμου Αιγάλεω έκανε «Εργατική Αντεπίθεση” για την Παρασκευή 26/7/2019 στο Δημαρχείο με αίτημα την μετατροπή συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου. Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα:

Συνάδελφοι,

Καλούμε ,
τα μέλη μας, αλληλέγγυους, αλλά και ΟΛΟΥΣ τους Συμβασιούχους του Δήμου Αιγάλεω σε ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ τη Παρασκευή 26/7/2019 και ώρα 12:30(Μ.Μ.) στο Δημαρχείο Αιγάλεω για συνδικαλιστική παρέμβαση, στην απερχόμενη Διοίκηση του Δήμου, με σκοπό να «ξεκαθαρίσει»τη θέση που θα κρατήσει, εν’ όψει των δικαστικών αγώνων των Συμβασιούχων ,για τη μετατροπή των συμβάσεων τούς απο ορισμένου αορίστου χρόνου.

Επίσης καλούμε τη νέα Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω και το νέο Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα να στηρίξει τον τίμιο αγώνα των Συναδέλφων Συμβασιούχων για σταθερή και μόνιμη εργασία.

Τέλος είναι αναγκαία η στήριξη ΟΛΩΝ των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου οπως και η άμεση σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης αυτού για λήψη απόφασης που θα ενισχύει των αγώνα των εργαζομένων.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ !!!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ…

Από το Γραφείο Τύπου της
ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!