Έρευνα- σοκ: Έξι στους δέκα Έλληνες είναι εθισμένοι στο διαδικτυακό σεξ

Εθισμένοι με το ιντερνετικό σεξ είναι οι Έλληνες, όπως προκύπτει από νέα μελέτη της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, ενώ πολλοί επισκέπτονται τον κυβερνοχώρο για γνωριμίες με το άλλο φύλο και χωρίς την προοπτική μιας σοβαρής και σταθερής σχέσης.

Σύμφωνα με το onmed.gr στην νέα έρευνα της ΕΜΑΣ συμμετείχαν 800 άντρες και 800 γυναίκες από 18 έως 65 ετών, και όπως προκύπτει, 8 στους 10 άντρες και 7 στις 10 γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Το εντυπωσιακό 43% των συμμετεχόντων στην έρευνα, δηλώνει πως έχει κάνει σχέση μέσα από το internet. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το στοιχείο ότι οι παντρεμένοι, ενδεχομένως από την κούραση των ετών, καταφεύγουν πολύ συχνά στο internet για μία εφήμερη σχέση. Τόσο οι έγγαμοι όσο και οι άγαμοι, δηλώνουν ότι το διαδικτυακό σεξ τους βοηθά να απελευθερωθούν και να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή, παρόλο που οι παντρεμένοι και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θεωρούν πως πρόκειται για ταμπού και απιστία.

Ακόμη, το 48% των ερωτηθέντων έχουν δηλώσει ότι μέσα από την διαδικασία αυτή αυτοικανοποιούνται, το 26% ότι τους έχει απελευθερώσει ενώ μόλις το 2% ότι έχει βλάψει την σεξουαλική τους ζωή. Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα πάντα με την έρευνα, ότι ένα μεγάλο ποσοστό 43% αναζητά ιατρικές συμβουλές για προβλήματα στυτικής λειτουργίας στο διαδίκτυο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΞ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!