Επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα

Σε σύλληψη 400 περίπου λαθρομεταναστών έχει «προχωρήσει» τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία της Ηγουμενίτσας.

Στο πλαίσιο επιχειρήσεων «σκούπα» που πραγματοποιεί κάθε βράδυ σε όλες τις γειτονιές της πόλης, το λιμάνι, ακατοίκητα σπίτια αλλά και στο δάσος του Λαδοχωρίου, συλλαμβάνονται λαθρομετανάστες και μεταφέρονται σε άλλες περιοχές της χώρας σε κέντρα κράτησης μεταναστών.

Όπως επισημαίνει η αστυνομία, στην περιοχή πρέπει να βρίσκονται ακόμη περίπου 300 λαθρομετανάστες και προσθέτει πως είναι ζήτημα ημερών η σύλληψη τους.

Ο φόβος της σύλληψης, όπως φαίνεται έχει απομακρύνει μεγάλο όγκο μεταναστών από την Ηγουμενίτσα, με αποτέλεσμα η κατάσταση στο λιμάνι να είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες.

Αναφορικά τέλος με τα παραπήγματα και τις σκηνές που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την κεντρική πύλη του λιμανιού ,οι αρμόδιοι φορείς εξετάζουν το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να τα γκρεμίσουν, καθώς είναι μία άσχημη εικόνα που αντικρίζουν οι τουρίστες μόλις φτάνουν στην Ηγουμενίτσα.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!