Επιχείρηση… σκούπα για να ελευθερωθούν τα πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης

Επιχείρηση για την απελευθέρωση των πεζοδρομίων και των υπόλοιπων κοινόχρηστων χώρων του κέντρου της Θεσσαλονίκης από παράνομες καταλήψεις, πραγματοποίησε η δημοτική αστυνομία.

Συγκεκριμένα, απομακρύνθηκαν τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος, των οδών Κούσκουρα, Ερμού καθώς άλλων κεντρικών δρόμων της πόλης, καθώς οι καταστηματάρχες δεν διέθεταν σχετική άδεια. Μάλιστα, παρά την επιβολή και κοινοποίηση των δύο προβλεπόμενων από το νόμο προστίμων, αλλά και τις συνεχείς συστάσεις, οι καταστηματάρχες δεν συμμορφώθηκαν, προκαλώντας με τις παράνομες καταλήψεις το κοινό αίσθημα.

Η δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει να πραγματοποιεί καθημερινούς ελέγχους για παράνομες καταλήψεις και θα προβαίνει σε ανάλογες επιχειρήσεις για την καταπολέμηση του φαινομένου της αυθαιρεσίας αλλά κυρίως για τη διασφάλιση της ελεύθερης των πολιτών στην πόλη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!