Επιχείρηση καθαρισμού των ακτών στο Μαρκόπουλο

Επιχείρηση καθαρισμού των ακτών στο δήμο Μαρκοπούλου, οργάνωσαν δεκάδες εθελοντές του δήμου και πολίτες, σε συνεργασία με την πυροσβεστική, το λιμενικό και τα συνεργεία του δήμου.

Με αφετηρία το χώρο των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη, άρχισε από τους εθελοντές ο καθαρισμός του παραλιακού μετώπου, ο οποίος συνεχίστηκε μέχρι και την περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Στην επιχείρηση καθαρισμού των ακτών σημαντική ήταν και η παρουσία της εταιρείας ταχυμεταφορών ΤΝΤ, η οποία συνέβαλε στην όλη προσπάθεια με προσωπικό της.

Παράλληλα, συνεργεία του δήμου και κλιμάκιο της πυροσβεστικής, υπό το συντονισμό της ηγεσίας της εθελοντικής ομάδας, απομάκρυναν ένα πλεούμενο και ένα τρέιλερ από τη θάλασσα. Οι δεκάδες παρευρισκόμενοι συνέλεξαν επίσης κλαδιά, ξύλινες πλακέτες και άλλα ογκώδη αντικείμενα, τα οποία συγκέντρωσε φορτηγό του δήμου.

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν σαφές: πρώτοι οι μόνιμοι και εποχιακοί κάτοικοι της περιοχής να δώσουν το παράδειγμα του σεβασμού και καθαριότητας του περιβάλλοντος, όπως επίσης και η συμπαράσταση στο έργο των τοπικών αρχών, για ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση