«Επιτρέπουν» το κάπνισμα οι περισσότεροι καταστηματάρχες

«Καπνιζόντων» δηλώνουν τα περισσότερα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, ενόψει της εφαρμογής της απαγόρευσης του καπνίσματος στην Ελλάδα από την 1η Ιουλίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 330 αιτήσεις που κατατέθηκαν μέχρι σήμερα στο δήμο Θεσσαλονίκης για χαρακτηρισμό των καταστημάτων κάτω των 70 τ.μ., σε χώρους που να επιτρέπεται το κάπνισμα ή όχι, οι 327 αφορούν χαρακτηρισμό χώρου αποκλειστικά για καπνίζοντες!

Αυτό σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, αναφερόμενος στην αντικαπνιστική εκστρατεία που αρχίζει από την 1η Ιουλίου . Όπως είπε, «πολύ ορθά η Ευρωπαϊκή Ένωση και το υπουργείο Υγείας παρενέβησαν νομοθετικά για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους. Από την άλλη, και ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των καπνιστών στηρίζει τα νέα μέτρα, υπάρχουν κάποιοι που δεν βοηθούν στην ευόδωση της νέας προσπάθειας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!