Επιτυχημένη η συναυλία του Γιώργου Λεμπέση στο Δ. Πεντέλης

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πεντέλης από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού στην πλατεία Ν.Πεντέλης Συναυλία του συμπολίτη μας Γιώργου Λεμπέση.

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΟΠΑΘ κο Παναγιώτη Μούστρη και στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διοργάνωση και ευχαρίστησε τον Γιώργο Λεμπέση και την καλλιτεχνική του παρέα για την όμορφη βραδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ιωάννης Ζώης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Βασίλης Λάζος, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κος Νίκος Τόλιος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, τα μέλη ΔΣ του ΟΠΑΘ κ.κ. Γιώτα Τσινού, Δημήτρης Μάντζιος, Μαρία Μανή, το Μέλος του ΟΚΠΑ κα Ελένη Γκρέτσα, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!