Επίθεση Καπερνάρου στον Καμίνη για το τζαμί

Αιτία για επιθετικές δηλώσεις, αποτέλεσε για τον δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων και βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ., Βασίλη Καπερνάρο, οι πρωινές δηλώσεις του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη για την δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.

«Ο κ.Καμίνης, υπεύθυνος για το σημερινό χάλι της πρωτεύουσας, θα πρέπει να απαντήσει στον Ελληνικό λαό αν το κονδύλι του 1.100.000 ευρώ που εγκρίθηκε για να πραγματοποιήσει το όνειρό του, θα πληρωθεί από την τσέπη του ή από τα λεφτά του μπαμπά του ή αν θα το πληρώσουν οι φορολογούμενοι», δήλωσε ο κ. Καπερνάρος και ζήτησε από το δήμαρχο «να δώσει λόγο γιατί δεν εφαρμόζει το νόμο, όπως είναι υποχρεωμένος, που επιβάλλει τοπικό δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό».

«Ακόμα δεν μας έχει πει, ποιος θα διοικεί το τζαμί, πόσους θα εξυπηρετεί και ποιοι θα είναι υπεύθυνοι. Προφανώς λαμβάνει υπ’ όψιν του, όπως και η κυβέρνηση που στηρίζει, μόνο τον  Νταβούτογλου και τον Ερντογάν και όχι τους ‘Ελληνες Ακαδημαϊκούς που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την δημιουργία τζαμιού στην Πρωτεύουσα.

Όχι μόνο ως βουλευτής αλλά και ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα το σπίτι μας» θα δώσω μάχη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια στον Ελληνικό λαό και να μάθουν όλοι τους σκοπούς που εξυπηρετούν ο κ.Καμίνης και οι ομοϊδεάτες του που αντί να ασχολούνται με τα προβλήματα της παιδείας μας, κόπτονται για την δημιουργία της σχολής ισλαμικών σπουδών», κατέληξε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΤΖΑΜΙ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!