Επιστολή Ψινάκη σε Κουρουμπλή: «Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» για τις κατασκηνώσεις

Επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, για το θέμα των κατασκηνώσεων στον Αγ. Ανδρέα, όπου φιλοξενούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες, απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Η συγκεκριμένη κίνηση του Ηλ. Ψινάκη, έρχεται αμέσως μετά την σκληρή ανακοίνωση των υπαλλήλων του Δήμου που εργάζονται στις κατασκηνώσεις και δίνουν «ραντεβού» στα δικαστήρια

Ο δήμαρχος, πάντως με την επιστολή του, καλεί τον αρμόδιο υπουργό, να «κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση» και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει να «μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Μάλιστα, ο κ. Ψινάκης, όπως αναφέρει στην επιστολή του, «έχει στοιχεία για τις καταγγελίες» του κατά των εργαζομένων ότι έκλεβαν τρόφιμα, ενώ έστειλε στον Π. Κουρουμπλή «οικονομικά στοιχεία σε βάθος δεκαετίας» που αφορούν την οικονομική διαχείριση των κατασκηνώσεων.

Ο Ηλ. Ψινάκης, τέλος καλεί τον υπουργό να «διευρενήσει την υπόθεση» ώστε να υπάρξει «πλήρης διαφάνεια».

Δείτε την επιστολή ΕΔΩ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ, ΠΑΓΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!