Επιστολή ΚΕΔΕ σε Δήμους για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων

Επιστολή προς τους Δήμους για τη συνέχιση χρησιμοποίησης του συστήματος Webex για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων σε κάθε Δήμο, που αφορούν σε συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών, απέστειλε ο πρέοδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Αναλυτικά η επιστολή:

Μέχρι σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της, με την υπεύθυνη και αποτελεσματική της στάση κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης, που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες μας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να σας παροτρύνω να εξακολουθήσετε να χρησιμοποιείτε
το σύστημα Webex για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων σε κάθε Δήμο, που αφορούν σε συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών.

Σας υπενθυμίζω ότι η υπηρεσία αυτή παρέχεται στους Δήμους χωρίς κανένα κόστος.

Με τη χρήση του συστήματος Webex διασφαλίζουμε την αδιάκοπτη λειτουργία των Δήμων, που είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των πολιτών μας, συμβάλλοντας παράλληλα αποτελεσματικά στον έλεγχο της διασποράς του COVID-19.

Είμαι σίγουρος για τη θετική σας ανταπόκριση, όσο και για την υπεύθυνη στάση που θα επιδείξετε για ακόμη μία φορά.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Δημήτρης Παπαστεργίου
Δήμαρχος Τρικκαίων
Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!