Επίσκεψη Κορίνας Κρέτου σε συγκρότημα σχολείων στην Πεντέλη

Το συγκρότημα σχολείων κλειστού και ανοιχτών γυμναστηρίων που πρόσφατα εγκαινιάστηκε στο 122 ΟΤ της Δ.Κ. Πεντέλης επισκέφτηκε χθες 22 Δεκεμβρίου η Ρουμάνα Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής κα Κορίνα Κρέτου με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κο Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κο Στέργιο Πιτσιόρλα, ως ένα από τα πρότυπα σχολικά συγκροτήματα που έχει κατασκευαστεί με τη διαδικασία ΣΔΙΤ και με τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα JESSICA της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έγινε ξενάγηση στους χώρους του συγκροτήματος από τον ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ κο Ματσούφα και τον Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη κατά την οποία η κα Επίτροπος συζήτησε και φωτογραφήθηκε με μαθητές των σχολείων και  δήλωσε εντυπωσιασμένη από το έργο και τη λειτουργία του.

Έγιναν τοποθετήσεις από την Επίτροπο και τους δύο Υπουργούς που την συνόδευαν και στη συνέχεια ο Δήμαρχος υπεδέχθη τους επισκέπτες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου όπου μετά από μία πλήρη ενημέρωση για την Πεντέλη, το πεντελικό βουνό και τα ευρύτερα Αττικά και Ελληνικά θέματα επέδωσε στην κα Επίτροπο και στους Υπουργούς πλακέτες με το έμβλημα του Δήμου.

Στην κατ΄ιδίαν συζήτηση που έγινε μεταξύ του Δημάρχου και της Επιτρόπου, ο Δήμαρχος ζήτησε έγκριση της χρηματοδότησης όμοιου σχολικού συγκροτήματος για τη Δ.Κ. Μελισσίων. Η Επίτροπος δήλωσε θετική για το θέμα και ζήτησε από το Δήμαρχο την υποβολή της σχετικής μελέτης αρμόδια για τη χρηματοδότηση.

Τέλος αντηλλάγησαν ευχές για τις άγιες ημέρες και σε κλίμα φιλίας και ικανοποίησης για το αποτέλεσμα της επένδυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την Επίτροπο και τη συνοδεία της, η Επιτροπή αποχώρησε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, [ΕΝΤΕΛΗ, ΚΟΡΙΝΑ ΚΡΕΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!