Επιμένει το δ.σ. Παύλου Μελά στο ΟΧΙ στο ΣΜΑ Ευκαρπίας - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Επιμένει το δ.σ. Παύλου Μελά στο ΟΧΙ στο ΣΜΑ Ευκαρπίας

Την αντίθεσή του στην κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), στη θέση που έχει χωροθετηθεί στην Ευκαρπία, εξέφρασε, κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παύλου Μελά. Οι δημοτικοί σύμβουλοι επιβεβαίωσαν και χθες ομόφωνη απόφαση που είχε παρθεί τον περασμένο Φεβρουάριο εμμένοντας στη μη κατασκευή του ΣΜΑ.

«Είχαμε μία πρόταση, να γίνει ένας ΣΜΑ τελευταίου τύπου, με όλη τη σύγχρονη τεχνολογία, που δεν άφηνε περιθώρια για κανέναν κίνδυνο. Ωστόσο, βλέποντας την κατάσταση ότι υπάρχει αναντιστοιχία ανάμεσα στην πρόταση τη δική μας και την κοινωνία, καλώς ή κακώς, αποφασίσαμε να σεβαστούμε αυτό που θέλει η κοινωνία», δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου χαιρετίζει το Δίκτυο 50 Συλλόγων και Φορέων κατά της κατασκευής και χωροθέτησης του ΣΜΑ Ευκαρπίας.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!