Αγ. Ανάργυροι: «Κινδυνεύουν να χαθούν ζωές αλλά ο δήμος αδιαφορεί»

Σαφή προειδοποίηση για την επικινδυνότητα αντιπλημμυρικών έργων στον δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού, απευθύνει e-αναγνώστης της aftodioikisi.gr και κάτοικος της περιοχής, με επιστολή του προς την ιστοσελίδα μας.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η επιστολή του αναγνώστη (τα στοιχεία του είναι γνωστά στην aftodioikisi.gr), έχει ως εξής:

«Σας γράφω εκ μέρους πολλών κατοίκων όσον αφορά το  δήθεν αντιπλημμυρικο έργο, που προσφάτως πραγματοποιήθηκε.

Το οποίο έλαβε χώρα μετά τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν έντονα πολλές γειτονιές στο Καματερο και προκάλεσαν πολλές υλικές ζημιές.

Αυτό το έργο που στερητο μελέτης και έδειξε εντονοτατα δείγματα προχειροτητας έλαβε χώρα ακριβώς πάνω από τα όρια της οδού Μαργαριτιου.

Διοχετευει τα νερά της βροχής μόνο μέσω της οδού Αγ. Νικολάου και πλήττει τα γύρω σπίτια, δεν αφήνει διόδο σε πεζούς, δυσκολεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό την διέλευση των μέσων μαζικής μεταφοράς, δεν αφήνει διόδο στα μαγαζιά της περιοχής γιατί έχουν και αυτά υποστεί τις  συνέπειες από αυτό το καταστροφικό έργο για όλους.

Παρακαλώ κάντε κάτι, θα χαθούν ανθρώπινες ζωές. Ο δήμος Αγ. Αναργύρων αδιαφορεί».  

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!