Επεσε ταβάνι στο δημοτικό σχολείο Καλαμπάκας

Σοκαρισμένοι είναι από χθες γονείς, μαθητές και δάσκαλοι από το συμβάν που έλαβε χώρα στο κτήριο όπου στεγάζεται το 5ο Δημοτικό Καλαμπάκας.

Τη στιγμή που γινόταν μάθημα, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και η αίθουσα γέμισε με σκόνη και κομμάτια από τον τοίχο που είχε καλύψει ένα μεγάλο μέρος της αίθουσας. Οι δάσκαλοι έβγαλαν τα παιδιά από το κτήριο, φοβούμενοι μήπως ακολουθήσουν και άλλες πτώσεις και ειδοποίησαν τον διευθυντή του σχολείου.

Πρόκειται για ένα γεγονός που θορύβησε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας ο οποίος δήλωσε ότι η υπόθεση με όλα τα στοιχεία θα παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη. Ο διευθυντής του σχολείου ανήσυχος για το περιστατικό ενημέρωσε πως πριν από λίγους μήνες, τον περασμένο Αύγουστο, είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό. Και τότε ένα τεράστιο κομμάτι από την οροφή είχε πέσει πάνω στα θρανία αλλά λόγω του ότι το σχολείο ήταν κλειστό δεν κινδύνευσε κανείς. Τότε ο Δήμος είχε αναλάβει την αποκατάσταση του προβλήματος «ξηλώνοντας» όλη την οροφή της αίθουσας και επενδύοντάς την με γυψοσανίδα.

Το περιστατικό συμβαίνει για δεύτερη φορά σε ένα κτήριο που η κατασκευή του είναι πρόσφατη και που προορίζεται για την στέγαση Νηπιαγωγείου. Παραχωρήθηκε όμως από τον Δήμο Καλαμπάκας για την στέγαση του Δημοτικό έως ότου κατασκευαστεί το δικό του κτίριο.

Πηγή: stagonnews.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΑΒΑΝΙ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!