Επελέγησαν μαθητές/τριες για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δ. Τρικκαίων

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων συνεργάστηκαν για προσφορά στην κοινωνία. Η Κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας είναι η προσπάθεια ενίσχυσης μαθητών και μαθητριών που πληρούν κριτήρια οικονομικά και κοινωνικά. Προσπάθεια όλων είναι, να μπορεί να δέχεται βοήθεια κάθε μαθητής/τρια που επιδιώκει να προσπαθήσει και να διεκδικήσει θέσει στην ανώτατη εκπαίδευση ή να βελτιώσει το αντικείμενο των γνώσεων στο σχολείο.

Τα αποτελέσματα για τη φετινή χρονιά, γνωστοποιήθηκαν σε συνεργασία που είχαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ακης Αναστασίου και ο γραμματέας του Συλλόγου κ. Β. Γκούμας. Μαζί με υπηρεσιακά στελέχη. Οι μαθητές επιλέχθηκαν με βάση τα οικονομικά-κοινωνικά κριτήρια, κατόπιν μοριοδότησης, όπως ορίζει ο σχετικός κανονισμός. Οι αιτούντες γονείς-μαθητές μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα από το Τμήμα Παιδείας της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων επί της οδού Γαριβάλδη 8 – 1ος όροφος και στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2431353508- 2431353506.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!