Επανεκλογή του Γρηγόρη Γουρδομιχάλη στη θέση του προέδρου του ΠΕΣΥΔΑΠ

Παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων φορέων διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του ΠΕΣΥΔΑΠ, την περασμένη Τετάρτη (22/10), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού, έδρα του Συνδέσμου.

Για τη θέση του προέδρου υπήρξαν δυο υποψηφιότητες του νυν πρόεδρου Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και του δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους αντιπροσώπους των 18 Δήμων – μελών του ΠΕΣΥΔΑΠ εξέλεξε εκ νέου πρόεδρο τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη με ποσοστό 62% έναντι του Γιάννη Λαγουδάκη με ποσοστό 38%.

Για τη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημήτρης Τσατσαμπάς, από τον Δήμο Χαϊδαρίου με ποσοστό 54%.
Στην Εκτελεστική Επιτροπή, εκτός από τον πρόεδρο που συμμετέχει αυτοδίκαια, εκλέχτηκαν κατά σειρά ο Ανδρέας Λεωτσάκος αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, ο Δημοσθένης Σταματάτος αντιδήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ο Μιχάλης Ευθυμιάδης αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και ο Γιάννης Παντελεάκης εντεταλμένος σύμβουλος Κηφισιάς. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν ο Γιάννης Μαυροειδάκος αντιδήμαρχος Φυλής – Άνω Λιοσίων και ο Γιώργος Γκόγκος δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ μετά την εκλογή του ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους των Δήμων για την συμμετοχή τους στις διαδικασίες καθώς και για την εμπιστοσύνη τους στη νέα διοίκηση. Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί ακόμη πιο εντατικά, για τη λειτουργία του ΠΕΣΥΔΑΠ σε πλαίσια της συλλογικότητας και διαφάνειας, πάντα σε στενή συνεργασία με τους δημάρχους των δήμων – μελών, έτσι ώστε ο Σύνδεσμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι δράσεις μας εστιάζουν στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών προβλημάτων που μας αναθέτουν. Ωστόσο, είναι χρέος μας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προσφέροντας υπηρεσίες και τεχνογνωσία σε όποιον δήμο του Λεκανοπεδίου το χρειάζεται. Ειδικά πρέπει να σταθούμε δίπλα στη νέα διοίκηση του δήμου Περάματος, ενός δήμου – μέλους μας που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΕΣΥΔΑΠ, ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ, ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση