Επαναλαμβάνεται η δίκη για τον εμπρησμό του δημαρχείου Ζακύνθου

Επαναλαμβάνεται την Πέμπτη η δίκη για την απόπειρα εμπρησμού του δημαρχιακού καταστήματος Ζακύνθίων, που έχει ήδη ξεκινήσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας, στη σκιά μάλιστα της πρόσφατης αποκάλυψης του θαμένου αρχείου των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου.

Παράλληλα η δεύτερη μεγάλη δίκη που αφορά τις «πλαστογραφημένες αποφάσεις» του Δήμου Ζακυνθίων θα διεξαχθεί στις 13 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την δίωξη που έχει ασκηθεί κατά του τέως δημάρχου Κων. Τσαγκαρόπουλου και του πρώην Ταμία Βασίλη Στεριώτη μετά από καταγγελίες της αντιπολίτευσης για πλαστογράφηση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη χρήση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που χρησιμοποιήθηκαν την περίοδο 2006 – 2007 για τη λήψη ενός δανείου ύψους 9,6 εκ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς. Το δάνειο αυτό, μετά την έγκρισή του από την τράπεζα εκταμιεύθηκε περίπου το μισό και φέρεται να διατέθηκε για την αποπληρωμή υποχρεώσεων του Δήμου και των δημοτικών οργανισμών «προς τρίτους».

Διαβάστε επίσης

Ζάκυνθος: Σήμερα η δίκη για την απόπειρα εμπρησμού στο δημαρχείο

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΚΗ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ, ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!