επαγρυπνεί-παρά-την-καλοκαιρία-η-πολι-1120437
ΔΗΜΟΙ | 11.01.2023 | 17:35

Επαγρυπνεί, παρά την καλοκαιρία, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής

Δεν εφησυχάζει από τη χειμωνιάτικη καλοκαιρία ο Δήμος Φυλής. Η Πολιτική Προστασία επαγρυπνεί, για να ανταπεξέλθει, σε τυχόν, δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στο πλαίσιο αυτό, μετασκεύασε τα ελαφρά πυροσβεστικά, σε οχήματα ρίψης αλατιού, ώστε, αν χρειαστεί, να επιχειρεί σε στενούς δρόμους. Την όλη εργασία της μετασκευής επόπτευσε, προσωπικά, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης.

«Ο λόγος που ο Δήμος απέκτησε, το περασμένο καλοκαίρι, τα ελαφριά οχήματα παντός εδάφους είναι ότι μπορούν να δώσουν λύσεις, τόσο στην πυρόσβεση, όσο και στον αποχιονισμό. Τα μετασκευάσαμε για το χειμώνα και με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου θα μετασκευαστούν και πάλι σε πυροσβεστικά. Παράλληλα, προχωράμε το σχεδιασμό για τη λειτουργία του Στρατηγείου της Πολιτικής Προστασίας, σε κατάλληλη θέση, έναντι της Παναγίας Κανάλας. Οι εγκαταστάσεις είναι σχεδόν έτοιμες για να υποδεχθούν κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας. Η Προστασία των συμπολιτών μας είναι ύψιστη προτεραιότητα του Δήμου, όπως έχει καθοριστεί από το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό μας», δήλωσε ο Μιχάλης Οικονομάκης.