εντυπωσιακή-αυλαία-στο-πανηγύρι-της-χ-1060487
ΔΗΜΟΙ | 16.08.2022 | 18:25

Εντυπωσιακή αυλαία στο πανηγύρι της Χασιάς – κοσμοσυρροή και τη δεύτερη ημέρα εορτασμού της πολιούχου της Φυλής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, χθες οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής στην ομώνυμη Δημοτική Κοινότητα για τον εορτασμό της τοπικής πολιούχου.

Πλήθος κόσμου είχε συρρεύσει από νωρίς το απόγευμα και είχε κατακλύσει την κεντρική πλατεία όπου η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα Γιώργο Μαυροειδή ετοίμασαν ένα μουσικό πρόγραμμα μαμούθ το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ και ολοκληρώθηκε μετά τις 2.30 τα ξημερώματα, με τον κόσμο, παρότι η επόμενη ήταν εργάσιμη, να κρατά ασφυκτικά γεμάτη την πλατεία μέχρι το τέλος του προγράμματος.

Η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήρθε από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος ανακοίνωσε στην ομιλία του το μεγάλο έργο της πολυεπίπεδης ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας.

Αμέσως μετά σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό με εναλλασσόμενες ριπές πολύχρωμων φώτων και οπτικών εφέ οι καλλιτέχνες Αθηνά Χρυσανίδου, Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Παπαδόπουλος ξεσήκωσαν τον κόσμο με τραγούδια από όλο το ελληνικό ρεπερτόριο κρατώντας το κέφι στο αποκορύφωμα του από την αρχή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκτός από το Δήμαρχο Φυλής, παρέστησαν ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.ά.