Ενταση στον Πειραιά για εκλογικό περίπτερο της Χ.Α

Μικροένταση δημιουργήθηκε στον Πειραιά κατά τη συνεδρίαση εκπροσώπων των παρατάξεων για τους χώρους που θα στηθούν τα εκλογικά περίπτερα εν όψει των δημοτικών εκλογών. Από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αντέδρασαν έντονα στην παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Διαμαρτυρήθηκε και ένας εκπρόσωπος της παράταξης που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο δήμος πειραιά απάντησε ότι έχουν δικαίωμα να παραβρίσκονται στη συνεδρίαση και να διεκδικήσουν χώρο για περίπτερο καθώς είναι πολιτικό κόμμα το οποίο έχει εκπροσώπηση και στη βουή. Τελικά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα πνεύματα ηρέμησαν και δόθηκαν χώροι σε όλες τις παρατάξεις.

Στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατήγγειλαν χαρακτηριστικά ότι “μπράβος της Χρυσής Αυγής αναγνωρισμένος από επίθεση σε μέλη της Αντιναζιστικής πρωτοβουλίας Πειραιά ενάμιση χρόνο πριν άρχισε να βρίζει και να απειλεί, όταν ο υποψήφιος της «Ανταρσίας στο Λιμάνι», Θανάσης Διαβολάκης, κατήγγειλε από την αρχή της διαδικασίας ως «απαράδεκτη την παρουσία των νεοναζί εγκληματιών στην πόλη του Πειραιά, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση και απομόνωσή τους».

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας κατήγγειλε ότι «με προκλητικό τρόπο και υβρίζοντας όλα τα κόμματα και τη Δημοκρατία εμφανίστηκαν εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της διακομματικής – διαπαραταξιακής επιτροπής στο Δήμο Πειραιά για την κατανομή θέσεων προβολής σε συνδυασμούς και κόμματα, ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών. Το Λιμάνι της Αγωνίας/ Πειραιάς η πόλη μας» κατήγγειλε την συμπεριφορά των εκπροσώπων της φασιστικής οργάνωσης και ζήτησε με έντονο τρόπο να μην παρασχεθεί καμία διευκόλυνση στην εγκληματική οργάνωση. Ωστόσο, με τη δικαιολογία της νομιμότητας η δημοτική αρχή του κ. Μιχαλολιάκου νομιμοποίησε την παρουσία της εγκληματικής οργάνωσης στην πόλη. Ακόμα, ξεκαθαρίσαμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοί μας θα καταψηφίσουν οποιαδήποτε εισήγηση για την παροχή διευκολύνσεων στους νοσταλγούς του ναζισμού».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!