Ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων του Δ. Μοσχάτου-Ταύρου

Με ένα νέο υπερσύγχρονο ημιφορτηγό pick-up διπλής καμπίνας αξίας 26.500€, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ενισχύει το στόλο των οχημάτων του.

Το νέο ημιφορτηγό διαθέτει κινητήρα σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πρόκειται να συμβάλει στην απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, των συνεργείων των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Λίγες μέρες μετά την παραλαβή του αυτοκινούμενου πλυντηρίου κάδων παραλάβαμε ένα νέο υπερσύγχρονο ημιφορτηγό διπλής καμπίνας για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών μας. Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το στόλο των οχημάτων του Δήμου μας με νέα οχήματα. Στόχος μας η ποιοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών μας προς όφελος των συμπολιτών μας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται η παραλαβή δύο ακόμα φορτηγών».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΤΟΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΥ, ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!