Ένα βήμα πιο κοντά στον υποθαλάσσιο αγωγό η Αίγινα - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
22
Μάι
Back

Ένα βήμα πιο κοντά στον υποθαλάσσιο αγωγό η Αίγινα

Ως αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του έργου, χαρακτηρίζει ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να απορρίψει τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των υποψήφιων αναδόχων του έργου της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ. Με τις αποφάσεις αυτές ανοίγει ο δρόμος για την αποσφράγιση και των οικονομικών προσφορών προκειμένου να επιλεγεί ο ανάδοχος του έργου.

Χθες ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη και από κοινού δήλωσαν μεταξύ άλλων ότι “από εδώ και στο εξής οι διαδικασίες μπαίνουν στην τελική ευθεία και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι με ατελείωτη υπερωριακή εργασία και προσπάθεια ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, βοήθησαν αποφασιστικά να πραγματοποιηθεί και αυτό το βήμα”.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!