Ένα ερωτηματολόγιο μόνο για ποδηλάτες

Στη σύνταξη ενός ερωτηματολογίου με σκοπό να την διερεύνηση των χαρακτηριστικών των μετακινήσεων και των αναγκών των ποδηλατιστών, προχώρησε η αντιδημαρχία δημοτικών Έργων & Κυκλοφορίας Θεσσαλονίκης.

Το ερωτηματολόγιο έγινε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προώθηση του ποδήλατου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης, ψυχαγωγίας και άθλησης ταυτόχρονα.
Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και θα χρησιμοποιηθεί στην εκπόνηση μελέτης για την βελτίωση και επέκταση των ποδηλατόδρομων στο δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ τα αποτελέσματα καθώς και τα πορίσματα της ανωτέρω έρευνας θα δημοσιευτούν.

Όσοι ποδηλάτες επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση Κυκλοφορίας του δήμου Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310.566619 καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση: f.avramidou@thessaloniki.gr.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!