Εμβολιασμός παιδιών προσφύγων στο Δήμο Λεβαδέων

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Λ, κ. Μανώλης Τσεσμετζής, υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ), που υλοποιεί το πρόγραμμα «Στέγαση και Βοήθεια αιτούντων άσυλο και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στη Λιβαδειά», την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα του προγράμματος «Υγεία για Όλους».

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παιδιατρική κλινική εξέταση και ο εμβολιασμός 43 παιδιών- προσφύγων, δικαιούχων του προγράμματος ESTIA. Πρόκειται για την έβδομη ιατρική παρέμβαση που υλοποιείται στον Δήμο Λεβαδέων σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό Γ.Ν. Λιβαδειάς.

Ο κ. Τσεσμετζής ευχαρίστησε την υπεύθυνη του προγράμματος, κ. Ελένη Σωτηροπούλου, για την παρουσία τους στην πόλη, καθώς και την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια με την δράση τους εμβολιάζοντας και εξετάζοντας ευπαθείς ομάδες προασπίζοντας την δημόσια υγεία.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ, ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!