Εμβολιασμοί με κινητές μονάδες στο Δήμο Χερσονήσου

Στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου με στόχο την επιτάχυνση της υλοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος για την νόσο Covid-19 και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και την Υ.ΠΕ. Κρήτης θα δημιουργηθούν στο Δήμο Χερσονήσου δύο νέα εμβολιαστικά σημεία, σε Επισκοπή και Μοχό, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες να επισπεύσουν τον εμβολιασμό τους.

Πρόκειται για δύο κινητές εμβολιαστικές μονάδες, οι οποίες θα λειτουργήσουν μόνο για μία ημέρα, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 16 Ιουλίου (από 10 το πρωί) : Επισκοπή – Περιφερειακό Ιατρείο Επισκοπής.

Σάββατο 17 Ιουλίου (από 10 το πρωί): Μοχός – Περιφερειακό Ιατρείο Μοχού.

Όσοι δημότες επιθυμούν να εμβολιαστούν, παρακαλούνται να κλείσουν άμεσα το ραντεβού τους, μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουλίου, καλώντας στα τηλέφωνα:

  • Για εμβολιασμό στο Περιφερειακό Ιατρείο Επισκοπής: τηλ: 2813 404671, 2813 404692 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).
  • Για εμβολιασμό στο Περιφερειακό Ιατρείο Μοχού: τηλ. 2813 404602, 2813 404603 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Δικαίωμα συμμετοχής στον εμβολιασμό έχουν όλοι οι δημότες, ηλικίας άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως της περιοχής στην οποία διαμένουν, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν κάνει ως τώρα την πρώτη δόση του εμβολίου.

Όσοι έχουν κάνει ήδη την πρώτη δόση και έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους για την δεύτερη σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, θα πρέπει να προσέλθουν κανονικά στο ραντεβού που έχουν ήδη κλείσει.

Σημειώνεται ότι, την ημέρα του εμβολιασμού, οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώνουν τον ΑΜΚΑ τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]