ΕΛΤΑ Βοτανικού: Επαναλειτουργεί το κατάστημα, μετά τις αντιδράσεις

Ξανανοίγει αύριο το κατάστημα ΕΛΤΑ στον Βοτανικό που είχε κλείσει απροειδοποίητα την περασμένη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, μετά τις αντιδράσεις κατοίκων, εργαζομένων στην επιχείρηση, του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας και τους δημάρχου Κ. Μπακογιάννη.

Την ευχάριστη είδηση κόμισε στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Ευθύμιος Κωνσταντίνου, τονίζοντας ότι «το κατάστημα δεν είναι ελλειμματικό»

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είπαν οι κάτοικοι στη συνεδρίαση του ΔΣ, επρόκειτο για το τελευταίο κατάστημα δημόσιας υπηρεσίας που είχε μείνει στο Βοτανικό. «Πρώτα έκλεισαν οι τράπεζες και στις 22.1 έκλεισε απροειδοποίητα το κατάστημα των ΕΛΤΑΣ που εξυπηρετούσε ηλικιωμένους για τις συντάξεις τους, επιχειρηματίες αλλά και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Στην Αγία Βαρβάρα με παρέμβαση του δημάρχου δε έκλεισε το ταχυδρομείο, Να μην κλείσει και στον Βοτανικό», τόνισαν οι κάτοικοι.

Τελικώς, παρά την απόφαση των ΕΛΤΑ, το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων έλαβε ομόφωνη απόφαση να μην κλείσει το κατάστημα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΛΤΑ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!