Εκτός ΧΥΤΑ Φυλής οι δήμοι του Πειραιά, προτείνει εκ νέου ο Π. Φασούλας

Την πρόταση του για αυτοτελή διαχείριση των απορριμμάτων σε επίπεδο δήμων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά επαναφέρει ο Παναγιώτης Φασούλας με αφορμή τα νέα προβλήματα με το ΧΥΤΑ Φυλής. «Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις ημέρες στον ΟΕδΑ δυτικής Αττικής, τις αδυναμίες και την ανεπάρκεια του συστήματος αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, τονίζω ότι καθίσταται όσο ποτέ επίκαιρη και αναδεικνύεται η σημασία της πρόσφατης πρότασής μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο δήμαρχος Πειραιά

Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωσή του ο ΕΣδΚΝΑ ζητά την κατανόηση των δήμων και των πολιτών για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην υποδοχή και την διαχείριση των απορριμμάτων στην Ο.Ε.δ.Α. δυτικής Αττικής, οι οποίες εύμφωνα με το Σύνδεσμο, «οφείλονται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στις εποχιακά αυξημένες ποσότητες απορριμμάτων και στις νόμιμες αργίες του προσωπικού».

Παράλληλα γνωστοποιεί ότι εκτάκτως αύριο Τετάρτη 31-12-2008 οι εγκαταστάσεις του ΕΣδΚΝΑ θα λειτουργήσουν ως 10 μ.μ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]