«Εκτός» συνδυασμού Μπακογιάννη η Ζέτα Δούκα

Τον λόγο που απέσυρε την υποψηφιότητά της από τις δημοτικές Εκλογές 2019 με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα.

Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό “MY tv” η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε πως απέσυρε την υποψηφιότητά της για τις δημοτικές εκλογές γιατί δεν θα μπορούσε να εμφανίζεται στην τηλεόραση κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Απέσυρα την υποψηφιότητά μου από τις δημοτικές Εκλογές 2019 με πόνο ψυχής και στεναχώρια επειδή ο εκλογικός νόμος απαγορεύει την τηλεοπτική εμφάνιση ενός υποψηφίου πάνω από δυο φορές σε ένα κανάλι την προεκλογική περίοδο. Πάντως, με την απόφασή μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων έδειξα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τα κοινά και κυρίως με θέματα πολιτισμού. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, σχέδια και τσαγανό σε θεσμικές θέσεις», ανέφερε στην συνέντευξη της η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΔΟΥΚΑ, ΖΕΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!