ΡΟΗ
προηγ επομ

Εκτός δημοτικών δύο εκπροθεσμοι συνδυασμοί

Γρουσούζικος αποδείχθηκε ο αριθμός 13 για δύο συνδυασμούς οι οποίοι βρέθηκαν εκτός δημοτικών εκλογών γιατί καθυστέρησαν να καταθέσουν τους φακέλους υποψηφιότητας στα οικεία πρωτοδικεία, διαδικασία που έληγε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής

Πρόκειται για το Συνδυασμό του Χρύσανθου Σαρλή «Κέρκυρα Πολιτών» που είχε πάρει το επίσημο χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ, που σύμφωνα με το αποδεικτικό παραλαβής από τη γραμματεία του δικαστηρίου, καθυστέρησε να καταθέσει το φάκελο με τους υποψήφιους κατά 13 λεπτά.

Για 13, όχι όμως λεπτά αλλά δευτερόλεπτα καθυστέρησε σύμφωνα με τη γραμματέα του Πρωτοδικείου, να καταθέσει το φάκελο και ο Συνδυασμός του νυν νομάρχη Λακωνίας Κωνσταντίνου Φούρκα που ήταν υποψήφιος για το Δήμο Σπάρτης.

Έτσι, με απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Σπάρτης ο συνδυασμός «Σπάρτη – Νέα εποχή» ακυρώθηκε με ψήφους 2-1 και δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Πάντως, και οι δύο συνδυασμοί δεν δέχονται ότι οι φάκελοι κατατέθηκαν εκπρόθεσμα και έχουν καταθέσει εφέσεις κατά των αποφάσεων οι οποίες θα εκδικαστούν τις επόμενες ημέρες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!