Έκθεση από ανακυκλώσιμα υλικά στο δήμο Κηφισιάς

Στα πλαίσια των δράσεων για την εμπέδωση περιβαλλοντολογικής συνείδησης και ευαισθητοποίηση των δημοτών του, ο δήμος Κηφισιάς διοργανώνει σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Χρήστο Κοντόπουλο, έκθεση αντικειμένων, κατασκευασμένων από ανακυκλώσιμα υλικά στο  Πνευματικό Κέντρο Ν. Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ, Βίλα Κώστα Λουκή Ακρίτα 4) από Τρίτη 24 έως και Δεύτερα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρες 09:00 έως 14:00.

Με κεντρικό σύνθημα «Η Ανακύκλωση δεν είναι μόνο ιδέα και μηνύματα, αλλά και πράξη», ο δήμος Κηφισιάς απευθύνει πρόσκληση σε όσους το επιθυμούν σε μια ξενάγηση από τον ίδιο τον δημιουργό σε εκθέματα κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά που η αξία τους δε χάθηκε αφού μεταμορφώθηκαν σε έργα τέχνης.

Ο κ. Κοντόπουλος  θα δώσει την ευκαιρία στους μαθητές που θα την επισκεφτούν την έκθεση μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, να διαλέξουν αντιπροσωπευτικά κομμάτια για το στολισμό των αιθουσών στο σχολείο τους, εντελώς δωρεάν, τα οποία και θα παραλάβουν μετά το πέρας της Έκθεσης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΘΕΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!