Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης για το λιανεμπόριο

tv 100

Σε έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται σήμερα Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, στις 6.00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με μόνο θέμα συζήτησης «την πορεία της λειτουργίας του λιανεμπορίου και τη στήριξη των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης που προέκυψε από την πανδημία του Covid-19».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και θα μεταδοθεί από το κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Youtube.

Η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» σχολίασε μέσω ανακοίνωσης, τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ του δήμου:

«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ» η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα της παράταξής μας «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μαζί» για τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στο λιανεμπόριο. Προφανώς, οι διαδοχικές «εκκλήσεις» του κ. Ζέρβα προς την κυβέρνηση έπεσαν στο κενό. Για την ευημερία της πόλης, ωστόσο, πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων.

Για αυτό και σε ό,τι μας αφορά, θα προσέλθουμε στη συνεδρίαση με προτάσεις και βέβαια με παρόντες όλους τους εκπροσώπους των εμπορικών συλλόγων και των επιμελητηρίων της πόλης. Αυτοί πρέπει -και θα έχουν- τον πρώτο λόγο. Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την οικονομία της Θεσσαλονίκης χωρίς αστερίσκους. Να διεκδικήσουμε λύσεις και πόρους για την πόλη, χωρίς μικροπολιτική και αποκλεισμούς.

Ας αναλάβει στο εξής καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!