Έκτακτη συνεδρίαση Γ.Σ. ΠΕΔΚΜ για μνημόνιο 3

Συνεδριάζει, σήμερα, στις 4 και μισή το απόγευμα, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, με μοναδικό θέμα «την προετοιμασία της Αυτοδιοικητικής Οικογένειας της Κεντρικής Μακεδονίας για να αντιδράσει δυναμικά, ενωτικά και αποτελεσματικά στην εφαρμογή του Νέου Εφαρμοστικού Νόμου». Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση η Αυτοδιοικητική Οικογένεια δε θα μείνει απαθής. Με ενότητα και συνεργασία, και παρά τις πολιτικές, ιδεολογικές ή άλλες διαφορές μας οι άνθρωποι που υπηρετούμε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κεντρική Μακεδονία είμαστε αποφασισμένοι  να προχωρήσουμε σε έναν σκληρό αγώνα για να αποτρέψουμε την καταστροφή. Για το λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητη η σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης. Εκεί, όλοι μαζί θα εξετάσουμε τα δεδομένα και θα αποφασίσουμε με ενότητα και αγωνιστικότητα το τι θα πράξουμε για να κλιμακώσουμε την αντίδρασή μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

 

Διαβάστε επίσης:
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η «ΑΠΕΙΛΗ» ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
ΚΕΔΕ: Υπερ κινητικότητας, δε στέλνει στοιχεία
Δήμαρχοι: Δεν πρόκειται να αυξήσουμε τα τέλη
ΠΕΔΑ: Κατεβάζει ρολά την Παρασκευή, συγκέντρωση στο Διοικ. Μεταρρύθμισης
Σαράντης: Καταλογίζει κρίση… στρατηγικής στην ΚΕΔΕ για το μνημόνιο 3

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!