Εκστρατεία δεντροφύτευσης στο Δ. Αθηναίων

Εκστρατεία οργανωμένης εθελοντικής δεντροφύτευσης σε λόφους, άλση και δεντροστοιχίες και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως την Κυριακή 14 Απριλίου.

Την έναρξη της εκστρατείας εθελοντικής δενδροφύτευσης θα κηρύξει συμβολικά τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης από την Ακαδημία Πλάτωνος και απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν ενεργά και να αποδείξουν έμπρακτα της αγάπη τους για το περιβάλλον.

Καλεί,δε, τους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στη δράση να μην σταματήσουν μόνο στη φύτευση, αλλά να υιοθετήσουν αυτά τα δέντρα που θα φυτευτούν είτε σε λόφους, είτε σε άλση, είτε μπροστά από την κατοικία τους ,καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου οι ανάγκες για πότισμα είναι αυξημένες.

Σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση της εκστρατείας εθελοντικής δεντροφύτευσης θα έχουν φυτευθεί 1052 δέντρα ,αυξάνοντας τον αριθμό των φυτεύσεων, κατά τη διάρκεια της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής, σε περισσότερα από 5.400 δέντρα και52.000 θάμνους.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται δράσεις και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι όποιος πολίτης επιθυμεί να συμμετέχει στην εκστρατεία δεντροφύτευσης παρακαλείται να το δηλώσει στα τηλέφωνα 210 32 39 203 – 210 74 70 458.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ


Αφήστε μια απάντηση