Εκκλήσεις δήμων: Μην κατεβάζετε σκουπίδια στους δρόμους

Έκκληση στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες των δήμων να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους κατά τις ημέρες των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα, απευθύνουν σταδιακά μια σειρά από δήμους της χώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει εξαγγείλει αποκλεισμό των γκαράζ της Καθαριότητας όλων των Δήμων από Δευτέρα 19/6 έως και Τετάρτη 21/6 καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 22/6.

Κατά τις ημέρες αυτές, όπως σημειώνουν πολλές δημοτικές αρχές, δεν θα πραγματοποιηθεί η συνηθισμένη αποκομιδή απορριμμάτων.

Σημειώνουν μεν ότι θα υπάρξει προσωπικό ασφαλείας για την κάλυψη ευαίσθητων περιοχών, αλλά καλούν τους πολίτες να επιδείξουν υπομονή και υπευθυνότητα για τις επόμενες τέσσερις ημέρες.

Ηδη σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδόσει η δύο μεγαλύτεροι δήμοι της Αττικής, δηλαδή ο δήμος Αθήνας και ο δήμος Πειραιά. Ανάλογες ανακοινώσεις έχουν εκδόσει όλοι σχεδόν οι μεγάλοι δήμοι της χώρας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΡΟΜΟΙ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!