Εκδήλωση της ΔΕΥΑ Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, που έχει οριστεί από τον Ο.Η.Ε. η 22η Μαρτίου, η ΔΕΥΑ Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση  με θέμα : «ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΉ ΔΙΕΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ  ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ», στην αίθουσα του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.30 π.μ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και πολιτών στο θέμα διαχείρισης του νερού, όπως επίσης, η ανάδειξη της σημασίας του για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

Η κα.Τεκερλεκοπούλου Αθανασία – Δρ. Χημικός Μηχανικός -Επίκουρη Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Μηχανικής, «Διαχείριση και επεξεργασία νερού»

Η κα.Βασιλική Χατζηαγάπη – Γεωπόνος Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής Δήμου Αγρινίου-Υποψήφια MSc, Διαχείριση αποβλήτων, «Το ταξίδι του νερού μετά τη χρήση του».

Θα πραγματοποιηθούν επίσης, από μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρουσιάσεις προτάσεων για την «ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΉ ΔΙΕΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ  ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ», στο πλαίσιο εργασίας που υλοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου μέσω της συγκεκριμένης δράσης  να συνειδητοποιήσουν  την αξία του νερού για τη συνέχιση της ζωής στον πλανήτη και τη σημασία της ατομικής ευθύνης, του καθενός μας, για τη διασφάλισή του.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΔΕΥΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!