Εκδήλωση για τον Καρυωτάκη στο Δήμο Πρέβεζας

Εκδήλωση, με φόντο το σημείο όπου έδωσε τέλος στη ζωή του, ο ποιητής Κώστας Καρυωτάκης, διοργανώνει για πρώτη φορά, την Κυριακή 21 Ιουλίου, ο Δήμος Πρέβεζας στις 9 το βράδυ στην προβλήτα, απέναντι από τον Άγιο Σπυρίδωνα.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση έχει κληθεί ο Γιάννης Σμυρνιώτης, δήμαρχος Τρίπολης, της πόλης όπου γεννήθηκε ο Κώστας Καρυωτάκης.

Στόχος της δημοτικής αρχής, είναι να αποδοθούν τιμές στον ποιητή, ο οποίος πέρασε τις τελευταίες 32 μέρες της ζωής του στην Πρέβεζα και έβαλε τέλος στη ζωή του, στις 21 Ιουλίου του 1928.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από τον Πρεβεζάνο ποιητή Στέλιο Μαμφρέδα και μουσικό πρόγραμμα από το Δημοτικό Ωδείο.

«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το έργο του και τον ιδιαίτερο δεσμό που εκείνος απέκτησε μοιραία με την Πρέβεζα», αναφέρει ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτισμού του δήμου Κοσμάς Κορωναίος, τονίζοντας πως «ελπίζουμε η εκδήλωση να αποτελέσει το έναυσμα προκειμένου να προχωρήσουμε στην διαδικασία κατασκευής ενός νέου μνημείου».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!