Εγκύκλιος Αυγενάκη: Χαμός στο Κιλκίς για τον υποψήφιο της ΝΔ

Η εγκύκλιος του Αυγενάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με την οποία η ΝΔ «αναγνωρίζει» ουσιαστικά τους γαλάζιους «αντάρτες» άναψε φωτιές στο Κιλκίς. Ο Συνδυασμός «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς» του «αντάρτη» υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη, την ερμήνευσε ως πλήρη αποστασιοποίηση της ΝΔ από χρίσματα και στήριξη υποψηφίων πλην των τριών μεγάλων δήμων της χώρας.

Ωστόσο η τοπική οργάνωση της ΝΔ υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο και επικαλείται τις δηλώσεις του κ. Αυγενάκη στο «Ράδιο Επιλογές».

Η ΝΔ στο Κιλκίς και στις εκλογές για τον Δήμο της πρωτεύουσας του νομού στηρίζει τον Δικηγόρο Δημήτρη Κυριακίδη και επιθυμεί την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο, αυτό σημείωσε ο κ. Αυγενάκης, προσθέτοντας ότι η ΝΔ έχει επιλέξει και υποστηρίζει έναν νέο επιστήμονα όπως είναι ο κ. Κυριακίδης να κερδίσει και να αναλάβει τη θέση του Δημάρχου Κιλκίς. Αυτό είναι σαφές και γι’ αυτό οι φίλοι και τα στελέχη της μεγάλης μας παράταξης θα πρέπει να κατευθυνθούν δίχως άλλο στον συνδυασμό του κ. Κυριακίδη και καλούνται τα στελέχη μας να συστρατευθούν.

Προφανώς η ΝΔ έχει επιλέξει να δώσει χρίσμα στο Κιλκίς ωστόσο φροντίζει με την εγκύκλιο να μην αποκλείει και τους «αντάρτες» ώστε να εμφανίσει όσους πιο πολλούς «γαλάζιους» δήμους μπορεί στον χάρτη για να το αξιοποιήσει πολιτικά και επικοινωνιακά.

Ωστόσο αυτό το παιχνίδι το «λεπτών ισορροπιών» αναμένεται να οξύνει τα πνεύματα ανάμεσα στους επίσημους «εκλεκτούς» και τους επίδοξους «αντάρτες». Στο Κιλκίς φαίνεται ότι άνοιξε ο χορός…

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΧΡΙΣΜΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!