Εγκαινιάζεται το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Αμαρουσίου

Eγκαινιάζεται αύριο, στις 18.oo, το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Μέσα από τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν δωρεάν τα φάρμακα που χρειάζονται για τη θεραπεία τους οι ανασφάλιστοι ή χρόνια πάσχοντες πολίτες που διαθέτουν την Κάρτα Ανασφάλιστου Πολίτη .

Η Κάρτα αυτή χορηγείται από την αρμόδια κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου. Το Κοινωνικό Φαρμακείο θα στεγαστεί στον 3ο όροφο του Κτιρίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου (Παλαιολόγου 9).

Όσοι πολίτες επιθυμούν να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου και για τους τρόπους που μπορούν να αξιοποιήσουν τις παροχές του, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα  Γιαννακοπούλου Ελένη στο τηλέφωνο 2132038345 και με την κα Κορκίδη Στέλλα στο τηλέφωνο 2132031910.

«Μέσα από τη λειτουργία του Δημοτικού μας Πολυιατρείου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και του Κοινωνικού μας Φαρμακείου, αξιοποιώντας το πλεόνασμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των εθελοντών μας ιατρών αλλά και των συμπολιτών μας που θα μας προσφέρουν τα φάρμακα που δεν χρειάζονται άλλο, θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας χωρίς την απαραίτητη ιατρική βοήθεια , χωρίς το φάρμακο που χρειάζεται επειδή δεν έχει χρήματα», σημείωσε ανάμεσα σε άλλα, ενόψει των εγκαινίων της νέας κοινωνικής δομής ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση