Εγκαινιάστηκε το «Σπίτι της Αυτοδιοίκησης»

Στο νέο σπίτι της, το «Σπίτι της Αυτοδιοίκησης-Θόδωρος Κατριβάνος» σε νεοκλασικό ακίνητο στην οδό Κότσικα μπήκε η ΤΕδΚΝΑ. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και στην τελετή χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Λεκανοπεδίου που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι το θέμα του περιβάλλοντος και ειδικότερα αυτό των απορριμμάτων», είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο κ. Παυλόπουλος, καλώντας την ΤΕδΚΝΑ να γίνει πρωτοπόρος για άλλους δήμους, καθώς, όπως σημείωσε «το θέμα αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις μητροπολιτικές συνεργασίες».

Ο πρόεδρος της ΤΕδΚΝΑ, διονύσης Καλογερόπουλος υποστήριξε πως η Ενωση βρίσκεται τώρα πια στο Σπίτι της και πως δεν υπάρχουν κομματικές διαφορές , μεταξύ των μελών της, αλλά μόνο όρεξη για δουλειά.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πετραλιά, οι υφυπουργοί Εσωτερικών και Ανάπτυξης Θανάσης Νάκος και Γιώργος Βλάχος, καθώς και βουλευτές και πολλοί δήμαρχοι.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!