Εγκαινιάστηκε το Δημαρχείο Κορυδαλλού

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση των εγκαινίων του Δημαρχείου του Κορυδαλλού την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, ημέρα των πολιούχων της πόλης Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νικαίας- Κορυδαλλού  Αλέξιου.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία, άνθρωποι όλων των γενεών και των ηλικιών, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, πρόεδροι και μέλη όλων των παλαιότερων παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης αναφέρθηκε στην πολύχρονη διεκδίκηση της έκτασης του πρώην Ασύλου, καθώς και στον αγώνα για την χρηματοδότηση και την κατασκευή του τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης. «Από τις 11 Νοεμβρίου του 2009, που αυτό το κτήριο θεμελιώθηκε, ως σήμερα, ημέρα των εγκαινίων του, πέρασαν, φίλες και φίλοι, μόλις 4 χρόνια. Σε τέτοιους καιρούς και τέτοιες οικονομικές συνθήκες για την χώρα, και μάλιστα μετά από ενάμιση χρόνο διακοπής της χρηματοδότησης, η ολο-κλήρωση αυτού του έργου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αποτελεί άθλο» τόνισε χα-ρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους πρώην Δημάρχους Δημήτρη Μαλαγαρδή, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, Νίκο Θεμελή και Στέφανο Χρήστου για την προσφορά τους, στην συμβολή του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που ενέκρινε την δεύτερη φάση της χρηματοδότησης, καθώς και σε μέλη της διοίκησης και εργαζόμενους που συνέβαλαν αποφασιστικά στην ολοκλήρωση του.

Δείτε και: Το ωραιότερο δημαρχείο της Αττικής φέρνει κέρδη 300 χιλ. ευρώ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!