ΔΣ Θεσσαλονίκης: 111 θέματα στη συνεδρίαση του Σώματος την Πέμπτη

Με 111 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και ώρα 14.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) η 6η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

– Συγκρότηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.

– Χωροθέτηση «Μνημείου Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου».

– Ένταξη της Θεσσαλονίκης στην «Ομοσπονδία των πόλεων του Παγκόσμιου Τουρισμού» (W.T.C.F. World Tourism Cities Federation).

– Εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος στις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης. (Έγκριση παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και υποστήριξης των ολοκληρωμένων συστημάτων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών οικονομικών υπηρεσιών και δημοτικής κατάστασης του δήμου καθώς και έγκριση της σχετικής μελέτης).

– Έγκριση διενέργειας τεσσάρων πρόχειρων διαγωνισμών για την υλοποίηση πράξεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013″:

α) «Ανακύκλωση – Τοπική Ανάπτυξη και Απασχόληση στη Θεσσαλονίκη» στο πλαίσιο Αναπτυξιακής Σύμπραξης με επωνυμία «Θεσσαλονίκη: Ανάπτυξη–Ανακύκλωση–Απασχόληση».

β) «Πολιτισμός: Η δημιουργική πλευρά της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη» στο πλαίσιο Αναπτυξιακής Σύμπραξης με επωνυμία «Πολιτισμός–Ανάπτυξη–Απασχόληση».

γ) «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων στην καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη» στο πλαίσιο Αναπτυξιακής Σύμπραξης με επωνυμία «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη–Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία».

δ) «Τουρισμός Πόλης – Απασχόληση στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης» στο πλαίσιο Αναπτυξιακής Σύμπραξης με επωνυμία «Τουρισμός-Απασχόληση – Επιχειρηματικότητα».

  • Έγκριση συνεργασίας μεταξύ Δήμου Θεσσαλονίκης, Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP) και εμπλεκόμενων φορέων της πόλης (παραγωγικών κλάδων, πανεπιστημίων, επιμελητηρίων και εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τεχνικής εκπαίδευσης).
  • Συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης ως ένας εκ των φορέων υλοποίησης του έργου «Επίδραση των Φυτεμένων Δωμάτων επί Διαφόρων Περιβαλλοντικών Δεικτών: Πιλοτική Εφαρμογή στο Δήμο Θεσσαλονίκης» Ακρωνύμιο: Δωμαthessii.
  • Εκτέλεση του έργου «Εφαρμογή Ειδικών Λωρίδων Λεωφορείων στις οδούς Γ. Παπανδρέου, Αγγελάκη, Αλ. Παπαναστασίου και στη Λεωφόρο Στρατού».
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]